Foros de Proyecto-Bebe » Deseo tener un hijo » CATALANES BUSCANT +++++++
escrito el: 01.06.17 07:47
Aquest és el setè post de Catalanes buscant!

El primer post lo abrió Gorca82, el segundo Monssita, el tercero Marta82, el cuarto Pinga, el quinto Bynaiara y el sexto Berth, gracias a las cuales nos hemos conocido y hemos podido formar este pequeño grupo de catalanas para apoyarnos en esta búsqueda, que a veces no es tan fácil como debería ser. Así que muchas gracias a las 6 por hacer posible este rinconcito.

Espero estar a la altura de las anteriores administradoras y entre todas, hacer de este rinconcito un lugar donde apoyarnos y darnos fuerza para seguir luchando por nuestro sueño. Va a ser un gran año de positivos así que, mucha suerte para todas!!!

CHICAS QUE CONSEGUIRAN SU EN BREVE:

Hanna27 ------------ 27 anys -----------9MB ----------
Rociob -------------  32 anys-------- ---16MB ---------
Marieta77 ---------- 39 anys ----------- 19MB --------  
Laurita1492 ---------24 anys ------------2MB ---------
Asha_31 ------------35 anys ------------4MB ----------
Janamum -----------32 anys------------ 33MB --------
Mimba -------------- 30 anys  -----------30 MB --------
Laia20 --------------- 27 anys ----------- 8MB ----------
Caregi32 ------------32 anys ------------ 3MB ---------
Ani8-------------------24 anys------------12MB---------
Sommiadora-------- 33 anys-------------1 MB ---------
Cynker82------------35 anys--------------1 MB---------
xtimas----------------30 anys--------------2 MB--------
Suspiradora--------
Bellablack---------
Merit87_________30 anys________1MB

CATALANAS QUE HAN CONSEGUIDO SU
2011 - Cigu, Nila, Na, Verorp, GemmaN, LauraDavid, Valeriaazul, Flordeloto, Nofred, Nuka, Imperi, Crys, Elenna y Mado.
  2012 - Adelita, Estherina, Gemmota, Monssita, Desi19, Cristina34, Tuxi (3MB), Mamimiri, Niana (4MB), MDM (30MB), Soniapb (3MB) y Sirenitabcn (15MB).
  2013 - Txudit (13MB), Yoli27111 (37MB), Lali (17MB), Singer (24MB), Fanale (1MB-DA), Anduril (8MB), Paciencia (9MB), Abba77 (14MB), Padrors (5MB), Laurita1986 (24MB), Carmen_ms (30MB-DA), Elixavi (11MB-DA), Picachu (10MB), 01silvia10 (1MB) y Hadamadrina (36MB).
  2014 - Hellohula (4MB), Elisenda (9MB), Cirera (25MB-DA), Sonia77, Noeshp (2MB), Cris0382 (3MB), Girasola (18MB), Evall (8MB), Lulas (3MB), Namaste (36MB), Flordeloto.
  2015 - Eva_78 (27MB), Raquel (4MB), Lleidetana (5MB), Sommiadora (4MB), Bellablack (5MB), Noebcn84 (8MB), Fadeta (30MB), Niana (3MB), Fanale (8MB), Isispharia, May84 (10MB), Haya (2MB), Crgamundi (4MB), acurrius (4MB).
  2016 - Brunarjona (3MB), Uma (4MB), Mgpiru (1MB), Gigiland (2MB), Helenitalo, Mamadeuno (4MB), Martall (3MB), Hellohula (3MB), Pinga (20MB), Neni8487 (2MB), NataliaSM (9MB), Soniki (26MB), Lidia1988 (8MB), Georgi_bd (3MB), Keromi (3MB), Lali (7MB), Carla75, Desiree17 (6MB), Gemma1234 (2MB).
2017 - Bynaiara (14MB), Suria (2M), Irishka (1MB), monikita898 (1MB), Berth1181 (21MB), Urte (29 MB), Island (11 MB)Butterfly84(14MB), Kaki87(5MB),Jenjee(20MB).
RocioB
escrito el: 23.10.17 07:56
Gràcies Hanna, el metge que tenim en la privada ens dona molta confiança així que esperem un miraclet aviat
Per què has d'esperar a fer_te l'analisis si cau en cap de setmana?
A mi en van dir que si et Baixa un dijous te'l Fas divendres i si es en divendres t'ho Fas dilluns seguent. Millor que te'l fasis a día 2 de la que no a día 5.
Petons.
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 22.10.17 11:15
Mussaranya quina historia mes emocionant! Despres de tant patir heu rebut la mes gran de les recompenses me n'alegro moltissim! amb la teva experiencia podem dir que res es imposible malgrat l'opinio dels metges i quina manera de convir! Contra la llei de gravetat i tot gaudeix del teu
Hanna27
escrito el: 22.10.17 11:11
Hola noies qtal esteu??

Quant de temps!!!

Sommiadora es frustrant veure q no arriba el pero hem de continuar amb la cerca, y cada mes amb mes forçes! No et desanimis maca

Suspiradora segur que amb els teus preciosos congelats feu un súper moltissima sort

Rocio cada vegada estas mes a prop! Totes desitjem que el nostre vingui de forma natural pero si no arriba doncs una ajuda no be malament! No tinguis por preciosa que aviat tindras el teu

Jo encara estic fent-me les proves, ara estic esperant a la per l'analisis hormonal pero com no se amb certeza quan m'ha de venir... Com sigui en cap de setmana en tocaria esperar fins el cicle següent i com duren mes de 40 días estaría tocant  la data que tinc a fertilitat. Aixo em posa nerviosa pq si no els tinc tots m'haurien de canviar la cita i porto 6 mesos esperant
El meu marit tambe está per fer-se el seminograma...
Hanna27
escrito el: 19.10.17 15:08
Sommiadora t'he de dir que tinc més por qué emoció.
Ens vam posar data límit desembre per a començar tractament i cada mes he tingut l' esperança de que no fes falta però ara ja ho tinc molt a prop...a vegades pensó; i si esperem un parell de mesos més a veure que passa?? Però després sóc realista i crec que es allargar l' agonía.
Moltes gràcies musaranya2 per perdre una estona del teu temps i deixar_nos saber la teva historia, m'he emocionat al llegir_la. Desitjo que quan tinguis el teu en braços s'esborrin tots els mals moments que has hagut de viure fins aconseguir el miraclet.
Suspiradora molts ànims, ho aconseguiras i amb aquesta actitud positiva que tens..aviat ja ho veuràs!!
Una abraçada
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 19.10.17 12:00
Mussaranya!!! Quina meravella!!!!
És fortíssim el teu cas. Que fort!!
M'encanta que el vinguis a compartir aqui. M'encantaaaa!!!

Somniadora i Rocio, moltes gràcies guapes.
Jo vaig tenir negatiu de la primera FIV-ICSI el 13 d'octubre i va ser baixón, pero ja m'ho pensava perquè no notava res de res.

Ara em toca visita just abans de nadal, per cicle de congelats que tinc.
Diuen que l'endometri estarà més relaxat i que passa molt que en congelats hi ha més probabilitat d'èxit d'implantació.

Així que fins l'any que ve res de metges. Pero com diu la Mussaranya, seguirem estimant-nos amb naturalitat i qui sap si arriba un miracle



Ara ja estic molt bé d'ànims. Animeu-vos que hem de seguir el nostre procés.
M'he comprat el llibre de "alimentación para Fertilidad natural" i sembla molt guay. Us aniré explicant.
Suspiradora
Suspiradora
escrito el: 19.10.17 08:39
Hola noies!!!
Em presento, soc Helena de Tarragona, soc de la epoca del Post de Catalanes Buscant ++ que va obrir la Montssita pero vaig estar mes temps al post de la Marta82.
Entro nomes per donarvos una mica d'esperança, per aixo vaig a explicarvos la meva historia:

Vaig començar a buscar a l'agost de 2011 pero veient que no venia de cap manera el meu home i jo vam decidir anar al metge, alla ens van donar Omifin i relacions programades, no va funcionar...
Vaig estar prenent temperatures i comprantme TO com una boja , pero tampoc va funcionar..
Al final vam anar a fer IA per privat, vam fer 2, res de res...
Al cap d'un temps vam intentar una FIV-ICSI, pero en la eco de control avans de medicarme vam notar (ho vaig veure jo, de tan farta que estava de ferme ecos ja em coneixia el meu interior con la ma mateixa) que una trompa estava inflamada, tenia liquid a dins, aixi no et poden fer cap FIV perque el liquid si caies de la trompa podria matar el embrio, aixi que vam anar a operarme la trompa.
A la operacio van observar que tenia un munt d'adherencies per alla dins, me les van treure casi totes pero les de la trompa esquerre (la que hem quedava "sana"  ) no le van tocar perque estava enganxada al ovari i no m'el volien fer maltbe.
Resum, em vaig quedar amb nomes una trompa i estava feta un manyoc, no valia per res i em van dir que no hi comptes a quedarme prenyada de manera natural, que hauria de fer FIV.
Finalment em faig la FIV per privat, no sobreviu cap embrio, el doctor ens diu que els meus ovuls no son de gaire qualitat i que em costara molt quedarme embarassada, que contempli la opcio d'adoptar embrions o ovuls d'un altre persona, el meu home no en vol sentir a parlar, jo l'entenc.
Just dos mesos despres em truquen de la SS que ja em puc fer les IA (estava en llista d'espera) vaig i li explico a la dorctora i em diu que donat l'historial en farem un parell per cubrir l'expedient i enviarme a FIV.
Les fem, evidentment res, negatiu.
Em posen per fi a la lllista de FIV pero el meu home i jo ja ens fem a la idea de que no tindrem fills mai, començem a valorar la manera com vivim, ens adaptem a la nostra nova vida, començem a fer esport, a viatjar mes (ja ho feiem, pero ara no patim per quina setmana del meu mes sera el viatje).

Ara a Novembre fara un any i mig que estic a la llista d'espera de la FIV per SS...
PERO NO ENS CALDRA ANARHI PERQUE A L'AGOST, JUST 6 ANYS DESPRES D'HAVER COMENÇAT A BUSCAR, EM VAIG QUEDAR EMBARASSADA UN POLVET RAPID QUE NI TAN SOLS EM VENIA DE GUST!!!!!


Per que veieu que mai es pot dir "Em rendeixo", ho teniem tot de cul aixo no hauria d'haver passat, no "podia" pasar!!! Pero ha pasat! es aixi!!!!! Ara estic de 12 setmanes mes contenta que un ginjol, clar, patint com una condemnada per que tot surti be, per que el bebe estigui sa i tot aixo... pero el cas es que m'he quedat despres de 72MB!!!, que vosaltres tambe podreu i que us envio molt anims!! VINGA CATALANETES!!!!
Musaranya2
Musaranya2
escrito el: 19.10.17 08:35
Bon dia boniques!
Que bé Rocio q ja comencis   Cada dia estàs més a prop del teu . Quina emoció, no? Com et sents?
I la resta de desaparegudes???
Vaaa noies q aviat començarem a cantar positius un darrera l'altre!

Hanna, Claudia, Love88, Suspiradora, Janamum manifesteu-vos! ( i les q em deixo i si hi ha alguna nova també )
Que acabeu de passar bé la setmana!

Sommiadora
Sommiadora
escrito el: 17.10.17 21:32
Hola sommiadora!!
Sí es una llàstima que estigui tant paradet el foro, jo cada día passo per veure si hi han novetats jeje. Falta algún per animar_nos.
Es normal que tinguis dies de bajón, jo ja començo a acostumar_me per desgracia, m'he resignat una mica.
No et desanimis que vindrà quan menys l'esperis ja ho veuràs, si no recordo malament no portes molt buscant així que no desesperis, intenta_ho.
A mí em queda res per començar tractament, ja estic amb les proves i si no passa res en desembre començo.
Una abraçada a totes
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 17.10.17 11:46
Bon dia boniques!!
Com esteu?? El foro està molt paradet, vaaaaa animeu-vos q sempre va bé compartir experiències ni q sigui per animar-nos!!!
A mi m'ha de venir avui i he fet la prova del bastonet i ha sortit tacat, osigui q aquest mes tampoc
Avii estic una mica de bajón xq amb el meu fill em vaig quedar ràpid i ara no sé q passa En fi, ja arribarà   quan hagi de venir.
Aquest mes he passat una mica com de grip i els. simptomes doncs s'assemblen, total q la ment vola   però és inevitable.
Vaaa q no em volia posar en pla negatiu, el q volia era animar una mica el foro i saber de vosaltres
Sommiadora
Sommiadora
escrito el: 03.10.17 20:32
Moltíssima sort suspiradora
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 02.10.17 23:57
Moltes gràcies Rocio!

La transfer va anar molt bé. Em van posar dos super embrions de qualitat A!
Segons el metge "eran preciosos".

En tenim 2 més d'A, 2 de B, 4 de C i un de D.
Veurem quants arriben per poder congelar, això encara no ho sé.
Estem contents!
Ara ja fa tres dies i no noto res de res.

Sort a totes!

Suspiradora
Suspiradora
escrito el: 27.09.17 20:29
Benvinguda suspiradora!!
Moltíssima sort en la FIV segur que anirà molt bé.

Quina sort que en Madrid sigui tan ràpid, em sorpren molt que aquí a Barcelona tinguem llista d'espera de 3 anys, no ho entenc
Jo estic ara amb les proves previes i després a esperar aquí no et queda mes remei que fent un esforç anar per privat si pots
Esperem bones noticies en breu
ànims!!
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 27.09.17 15:07
Hola Catalanes!!

Acabo de descobrir aquest fil i he flipat!
Jo sóc catalana de 38 visquen a Madrid i estic a plena FIV (la primera).
Demà ja tinc punció!! Estic com un globus jaja
Estem molt il.lusionats perquè tinc 11 folis de molt bons tamanys. Gairebé tots arriben a 20mm menys 1 o 2.
Ho fem per la seguretat social, ja que a l'hospital que m'ha tocat és sorprenentment ràpid. Per cert, el nostre tema és factor masculí, ell té pocs bitxos, ni lents ni deformes, només pocs.
Llavors demà és un dia important perquè ell entrega la mostra i veurem com va.

Veig que esteu super ben organitzades en aquest xat, m'encanta!
Molta sort a totes!!
Suspiradora
Suspiradora
escrito el: 27.09.17 07:51
Benvinguda love88
Molta sort en la recerca, desitjo que sigui curta l'espera, aquí estem pel que et fassi falta.
Com aneu les demès?? Jo sense gaires novetats. Em vaig Fer el cariotip la setmana passada i a esperar resultats...
Un petó
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
Agosto 2017: Empezamos pruebas por S.S.
RocioB
escrito el: 24.09.17 22:04
Hola soc de girona  fa 3 mesos en van fer un raspat i ya en sento prepada per tornar a comença avui a marchat la regla. Aquet mes  sera el primer. Espero que vaigi tot be
2016 junio aborto diferido8 semanas  (legrado)
espere 6 meses de vuelta a la carga
2017  marzo mi positivo  a la espera de mi bebe arcoiris
junio Otro ángel en el cielo  mi pichurra se fue.
todos los estudios ok. me faltan los de aborto por repeticion a la espera.....
https://mamasombras.blogspot.com

love88
escrito el: 20.09.17 21:39
Sommiadora ja estàs apuntada, segur que has vingut amb les piles carregades de les vacances
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
RocioB
escrito el: 15.09.17 20:32
Bona tarda boniques!
Berth no et puc ajudar xq no tinc ni ideia   ho sento!
Rocio q bé q estiguis tranquil•la! Que estàs estudiant? Segur q aviat trobareu el millor moment

Claudia benvinguda! A veure si tens sort i aquest més és el teu
Hanna quina alegria llegir-te!! Me n'alegro q hagis carregat piles. Quins són els següents passos?
Les demés com aneu?
Jo avui he tornat de vacances i aquest més no he pres tempes ni te ni res de res. No tinc ni idea de quan he ovulat i com hem estat a una casa amb familiars només hem posat un (amb el petit impossible trobar moments). Així q esperant començar nou cicle xq portem dos q deu ni dó   
Rocio si vols apunta'm per divendres
Un petonet boniques! Que passeu un bon finde
Sommiadora
Sommiadora
escrito el: 15.09.17 11:39
Moltes gràcies Rocio!
Yo 35 y Él 36
Agosto 2015 dejamos anticonceptivos y empezamos con ácido fólico
En Julio 2016 me quitan un pólipo en el útero y ya que están me lo limpian
Octubre 2016 dejamos Femibion y empezamos con Ovusitol D
Él tiene seminograma con resultado Normal.
10 de Enero visita a Ginecóloga, el 13 de Enero tendré primeros resultados de analítica.
24 de Enero visita a Ginecóloga, nos dá para realizarnos analítica él y yo. La mía incluye antimulleriana. Y también determinarán de hacer la histerosalpingografía.
13 de Febrero realizamos las analíticas.
15 de Febrero resultado antimulleriana 0,43 así que BAJA RESERVA OVÁRICA.
16 de Febrero visita con nuevo ginecólogo, recomienda FIV
23 de Febrero visita en la clínica de infertilidad CIRH
07 de Marzo, resultados de CARIOTIPOS correctos.
15 de Marzo, 2ª visita en CIRH
        Despues de realizar una eco solo tengo 3 folículos y 1 quiste (de la última          
        ovulación)
16 de Marzo visita en la SS para que me deriven
         Nuevo protocolo en la SS, ahora me tienen que realizar todas las pruebas antes de derivarme.
17 de Marzo, eco en CIRH, Tengo el quiste así que tenemos que empezar un ciclo con anticonceptivas.
29 de Marzo, eco en CIRH.
Por otro lado ya me he hecho la analítica por la SS y a principios de abril tengo la eco en la SS.
5 de Abril, el quiste sigue ahí pero no produce hormonas así que el domingo 9 de Abril empezamos con los pinchazos
22 de Abril, punción FIV-ICSI
23 de Abril, de 4 ovocitos, solo 1 ha fecundado
24 de Abril, transferéncia. Embrión de 4 células, de 2 días
08 de Mayo, Beta 200!!!!
Berth1181
escrito el: 15.09.17 06:45
Hola Berth, no conec cap uroleg de referencia però quan ens van derivar a infertilitat ens van comentar que en l'hospital Fundació Puigvert Hi han els millors metges especialitzats en infertilitat masculina.
Potser podría preguntar allà.
Enero 2016: empieza la aventura.
Nov. 2016: Anàlisis hormonal Ok, mi marido astenoteratozoospermia (Ups!!!)
Mayo 2017: Nos derivan a infertilidad, esperando visita en el clínic.
RocioB
escrito el: 13.09.17 16:31
Bona tarda noies!
Us vull fer una consulta haveure si vosaltres teniu informació.
Tinc una coneguda que la seva parella s'ha d'operar de varicocele però no vol operar-se sense tenir referències d'algun metge.
Vosaltres coneixeu algun doctor que operi d'això?
Necessito alguna informació de clínica i doctor per poder dir-li.
Moltes gràcies wapes!
Yo 35 y Él 36
Agosto 2015 dejamos anticonceptivos y empezamos con ácido fólico
En Julio 2016 me quitan un pólipo en el útero y ya que están me lo limpian
Octubre 2016 dejamos Femibion y empezamos con Ovusitol D
Él tiene seminograma con resultado Normal.
10 de Enero visita a Ginecóloga, el 13 de Enero tendré primeros resultados de analítica.
24 de Enero visita a Ginecóloga, nos dá para realizarnos analítica él y yo. La mía incluye antimulleriana. Y también determinarán de hacer la histerosalpingografía.
13 de Febrero realizamos las analíticas.
15 de Febrero resultado antimulleriana 0,43 así que BAJA RESERVA OVÁRICA.
16 de Febrero visita con nuevo ginecólogo, recomienda FIV
23 de Febrero visita en la clínica de infertilidad CIRH
07 de Marzo, resultados de CARIOTIPOS correctos.
15 de Marzo, 2ª visita en CIRH
        Despues de realizar una eco solo tengo 3 folículos y 1 quiste (de la última          
        ovulación)
16 de Marzo visita en la SS para que me deriven
         Nuevo protocolo en la SS, ahora me tienen que realizar todas las pruebas antes de derivarme.
17 de Marzo, eco en CIRH, Tengo el quiste así que tenemos que empezar un ciclo con anticonceptivas.
29 de Marzo, eco en CIRH.
Por otro lado ya me he hecho la analítica por la SS y a principios de abril tengo la eco en la SS.
5 de Abril, el quiste sigue ahí pero no produce hormonas así que el domingo 9 de Abril empezamos con los pinchazos
22 de Abril, punción FIV-ICSI
23 de Abril, de 4 ovocitos, solo 1 ha fecundado
24 de Abril, transferéncia. Embrión de 4 células, de 2 días
08 de Mayo, Beta 200!!!!
Berth1181

Si aún no tienes cuenta de usuario, Regístrate ahora.

Alias o Email
Contraseña
   

Si no recuerdas tu contraseña, puedes pedir contraseña aqui.

ACTUALIDAD
y que nos brindan una vida más sana
Entra en la Tienda más Fértil
Usuarios conectados
GRAFICAS TEMPERATURA
Estadísticas del Foro
Usuarios registrados
54483
Temas en el foro
26836
Número de mensajes
862077
Mensajes de hoy
1
Gráficas de temperatura
126977
Usuario más reciente
ixone
Test Embarazo y Ovulación
Las infusiones para la mujer
Nombres para tu bebé
Complementos Fertilidad
Calculadora de fertilidad